Calendario Travesías

Travesías a nado en España, Portugal, Andorra y Gibraltar

Estrecho de Gibraltar con Neda el Món 2017

Lugar Tarifa, Cádiz, Andalucía
Fecha Viernes 1 de Septiembre de 2017 a las 08:00h
Distancia 16 km
Salida Isla Tarifa
Organizada por Neda el Mon
Web del Evento Click aqui para abrir en ventana nueva
Medio Mar

Facebook

Twitter

Google+

Chatea con el organizador

Protegido por reCAPTCHA invisible de Google®
Tu comentario se revisará antes de ser publicado

Creuar l’Estret és un dels màxims reptes o el màxim repte que pot tenir un nedador d’aigües obertes. Les pròpies propostes dels nedaddictes que veniu a les nostres activitats ens van animar a crear un grup que representés a Neda el Món en aquest repte apassionant. Al 2012 van ser 12 nedadors els que ho van aconseguir amb nosaltres, 20 nedadors al 2013 i al 2014, 22 al 2015, 23 al 2016 i ara pretenem que siguin encara més els que ho aconsegueixin al 2017. El nostre percentatge d'èxit és del 98%!

Si tu també tens aquest objectiu i et vols afegir al grup de Neda el Món que entre el 1 i el 17 de setembre de 2017 tornarà a creuar l'Estret, contacta amb nosaltres al info@nedaelmon.com i explica’ns què et motiva a fer-ho.

El pack que ofereix Neda el Món val 2.380 euros i inclou la gestió i el pagament a l'ACNEG i tots els serveis de allotjament, transport intern des de Màlaga i entrenaments previs en grup amb la supervisió del nostre equip tècnic.

A més, si fas l'Estret amb Neda el Món, et regalem el Pack Neda el Món, que et permetrà participar gratuïtament a totes les travessies de Neda el Món al 2017 (excepte Formigues - Medes i SwimHolidays).

Si vols encara més informació descarrega't el dossier informatiu aquí.

Arribada a Punta Cires (Marroc)

Agregada por: Equipo de Calendario Travesías el Miércoles 11 de Enero de 2017
A pesar de nuestra dedicación en que información sea lo más correcta y actualizada posible, no nos hacemos responsables de las erratas que esta pueda contener, por lo que es obligación del participante su verificación con el organizador antes de reservar su estancia de hotel, viaje o realizar cualquier otra gestión.