Calendario Travesías

Travesías a nado en España, Portugal, Andorra y Gibraltar

7ª Neda el Món Zoggs Swimbarcelona By Wetness

Lugar Barcelona, Barcelona, Cataluña
Fecha Domingo 28 de Mayo de 2017 a las 07:00h
Distancias 3,6 km - 5,7 km
Salida Platja St Sebastià i Platja Nova Icària
Organizada por Neda el Mon
Web del Evento Click aqui para abrir en ventana nueva
Medio Mar

Facebook

Twitter

Google+

Chatea con el organizador

Protegido por reCAPTCHA invisible de Google®
Tu comentario se revisará antes de ser publicado

La Zoggs SwimBarcelona ens permet visualitzar el skyline de Barcelona des d’un altre punt de vista, des d’un punt de vista molt original: arran de mar. Es tracta d’una visió diferent de la ciutat i de la seva façana litoral. Els 5700 metres que separen la Platja de la Barceloneta de la Mar Bella permeten gaudir d’impressionants vistes de noves i velles icones de la ciutat, des de l’Hotel Vela fins a la Placa Fotovoltaica del Fòrum, passant per la Vila Olímpica, l'edifici de Gas Natural, la Torre Agbar, la Sagrada Família i el barri de Diagonal Mar. Tot això, amb Collserola i el Tibidabo de fons. Una gran festa de la natació en aigües obertes que des del 2012 també té un recorregut de 3600 metres des de la Platja de la Nova Icària fins la Mar Bella.

Recorreguts

Recorregut Llarg. 5700 metres

Recorregut Curt. 3600 metres
Boia de Seguretat

Per tal de proporcionar una major seguretat al nedador durant la prova, es recomana la utilització de la boia de seguretat ISHOF Neda el Món. Aquesta boia aconsegueix que el nedador sigui més visible, al temps que proporciona un punt de recolzament en cas de lesió o fatiga, sense afectar l'eficiència a l'hora de nedar. Teniu informació detallada aquí.

Serveis
  • Allotjament. L'Hotel Oficial de la prova és l'Hotel Barceló Atenea Mar de Barcelona. Obtindreu una tarifa amb descompte si useu el codi SWIMTHEWORLD.
  • Assegurances. S’ha contractat una assegurança de Responsabilitat Civil i una altra d'accidents per a cada un dels participants i voluntaris.
  • Briefing. Es farà un briefing informatiu pels nedadors el dia abans de la prova, a les 19,00 hores, a l'Hotel Barceló Atenea Mar.
  • Transport. En autocar per a tots els participants, des de la Mar Bella fins a la Platja de Sant Sebastià i Platja de la Nova Icària.
  • Guarda-roba. Es disposarà d'un servei de guarda-roba a la zona d'arribada.
  • Avituallament. Durant i després de la prova d’oferirà aliment líquid i sòlid en els punts establerts per la organització.
  • Fisioterapia. A l'arribada es disposarà d'un servei de fisioterapia ofert per l'equip de professionals coordinats per El Quinto Meta.
  • Vestuaris. A l'espai d'arribada, a la Mar Bella, es disposarà de vestuaris per poder-vos dutxar i netejar els neoprens.
  • Seguretat / Servei Mèdic. Es disposarà d'un primer nivell de seguretat, amb caiacs i padel surf, i un segon nivell, amb embarcacions neumàtiques, per si s'ha d'evacuar a algun nedador. A més hi haurà disponible un servei mèdic, amb una embarcació medicalitzada i una ambulància situada a l’arribada.
Agregada por: Equipo de Calendario Travesías el Miércoles 11 de Enero de 2017
A pesar de nuestra dedicación en que información sea lo más correcta y actualizada posible, no nos hacemos responsables de las erratas que esta pueda contener, por lo que es obligación del participante su verificación con el organizador antes de reservar su estancia de hotel, viaje o realizar cualquier otra gestión.