Calendario Travesías

Travesías a nado en España, Portugal, Andorra y Gibraltar

Calafat

Lugar L'Ametlla de Mar, Tarragona, Cataluña
Fecha Domingo 5 de Febrero de 2017 a las 08:30h
Distancia 5,1 km
Salida Cala Xelín
Web del Evento Click aqui para abrir en ventana nueva
Web de Inscripción Click aqui para abrir en ventana nueva
Medio Mar

Facebook

Twitter

Google+

Chatea con el organizador

Protegido por reCAPTCHA invisible de Google®
Tu comentario se revisará antes de ser publicado

El període d’inscripció començarà el 19 de gener de 2017. La data límit per a fer la inscripció i el pagament serà dimecres 1 de febrer de 2017 fins a les 18h, per tal de poder donar-vos d’alta en l’assegurança d’accidents.

Tots aquells/es nedadors/es que no s’inscriguin abans d’aquest dia i hora no podran realitzar l’etapa per motius de seguretat.

Tingueu en compte que aquells/es nedadors/es que no portin tot el material necessari per a poder fer l’etapa no la podran dur a terme.

Per motius de seguretat és obligatori portar una boia, un xiulet, un parell d’ulleres de natació, roba d’abric i, també, el casquet de la TCN que serà lliurat, gratuïtament, la primera vegada que un/a nedador/a participi en una etapa. Aquest s’haurà de conservar per la resta de travessies (si el casquet es trenca cal avisar als organitzadors per substituir-lo de forma gratuïta).

El preu de la inscripció és de 25,5€

Fitxa tècnica de la 56ª etapa (05/02/2017):  Calafat

Recorregut: 5,1km

Punts de referència per la sortida i l’arribada de l’etapa: L’Ametlla de Mar (Cala Xelín) – L´Ametlla de Mar (Platja de Calafat)

El sentit de l’etapa s’anunciarà uns dies abans i s’especificarà al brífing

L’horari de la convocatòria és a les 08:30h i la sortida es donarà a les 10:00h

Avís:  El preu de la inscripció és de 25,5€. En cas de suspensió de la travessia el nedador/a utilitzarà l’ import de la inscripció per a futures travessies dins un any natural des del pagament. En cap cas, el cost de la inscripció serà retornat al nedador/a. Les persones que NO hagin pogut assistir a travessies de major import i vulguin participar a les etapes de cost estàndard, hauran d´adaptar-se a la tarifa que hagi en aquell moment.

Agregada por: Equipo de Calendario Travesías el Lunes 23 de Enero de 2017
A pesar de nuestra dedicación en que información sea lo más correcta y actualizada posible, no nos hacemos responsables de las erratas que esta pueda contener, por lo que es obligación del participante su verificación con el organizador antes de reservar su estancia de hotel, viaje o realizar cualquier otra gestión.