Calendario Travesías

Travesías a nado en España, Portugal, Andorra y Gibraltar

Etapa Solidària Port Balís

Lugar Sant Vicenç de Montalt, Barcelona, Cataluña
Fecha Domingo 12 de Febrero de 2017 a las 10:00h
Distancia 3 km
Salida Platja de les Barques
Web del Evento Click aqui para abrir en ventana nueva
Medio Mar

Facebook

Twitter

Google+

Chatea con el organizador

Protegido por reCAPTCHA invisible de Google®
Tu comentario se revisará antes de ser publicado

Ajuda’ns a ajudar. Etiòpia ens necessita.

Associació Natació BDN s´ha compromès a contribuir a ajudar a millorar la salut materna i infantil a Etiòpia. La Fundació IPICOOP ha fet una feina extraordinària i ja va activar un pla d´acció, però necessita fons econòmics per poder equipar cadascun dels elements a implementar.

Què ha fet IPICOOP?

· Construcció i equipament d’una nova maternitat a l’hospital general de Woldiya, incloent emergències obstètriques i neonatals.
· Construcció i equipament de cases d’espera per a dones embarassades en l’últim període de gestació, per a aquelles que viuen lluny de les instal·lacions sanitàries i se’ls hi preveu un part difícil.
· Capacitació i formació del personal sanitari.
· Recolzament als programes de salut comunitària del país.
· Reforç als centres de salut rural (Health Post) i centres de salut (Health Centers), millorant infraestructures, dotant-los d’equipament i formant al personal.
· Reforç del sistema de monitoratge dels centres de salut .

Com Pots ajudar?

Pots contribuir participant a la travessia que es durà a terme diumenge 12 de febrer de 2017 o fent el teu donatiu. Associació Natació BDN donarà íntegrament tot el que es recapti en aquesta travessia. El donatiu s´entregarà als representants de la Fundació IPICCOP al març, el dia de la presentació de la temporada TCN 2017.

Si vols apadrinar a un nen/a tens més informació a http://www.ipi-cooperacio.org/ca/apadrina
Més informació sobre la Fundació IPICOOP a http://www.ipi-cooperacio.org/

FITXA TÈCNICA DE LA TRAVESSIA

Comencem l´any nedant per una bona causa, ajudar a la Fundació IPICOOP a poder dur a terme la seva tasca humanitària. Ells han creat e implementat eines per aturar l’altíssima mortalitat infantil de nounats i de mares acabades de donar a llum, però necessiten recursos econòmics per poder sustentar el projecte i seguir donant suport. Entre tots podem afegir un granet de sorra i fer possible aquest projecte. Si vols col.laborar pots participar a la travesía, fer un donatiu I/o apadrinar un nen/a. Moltes gràcies

El període d’inscripció començarà el 23 de desembre de 2016. La data límit per a fer la inscripció i el pagament serà dilluns 6 de febrer de 2017 fins a les 18h, per tal de poder donar-vos d’alta en l’assegurança d’accidents.

Tots aquells/es nedadors/es que no s’inscriguin abans d’aquest dia i hora no podran realitzar l’etapa per motius de seguretat.
Per motius de seguretat és obligatori portar una boia, un xiulet, un parell d’ulleres de natació, roba d’abric i casquet*.

El preu de la inscripció és de 30€

Fitxa tècnica de la Travessia (12/02/2017):  Port Balís

Recorregut: 3km (1,5km +1,5km)

Punts de referència per la sortida i l’arribada de l’etapa: Port Balís (Platja de les Barques) – Mataró (Platja Rotonda sortida C-31E )

El sentit de l’etapa s’anunciarà uns dies abans i s’especificarà al brífing
L’horari de la convocatòria és a les 10:00h i la sortida es donarà a les 11:00h

Avís:  El preu de la inscripció és de 30€. En cas de suspensió de la travessia el nedador/a utilitzarà l’ import de la inscripció per al dia que es tornés a programar la travessia solidària. En cap cas el cost de la inscripció serà retornat al nedador/a. No vàlid per a etapes TCN ja que es tracta d’ una aportació solidària que anirà íntegrament destinada a la Fundació IPICOOP.

Agregada por: Equipo de Calendario Travesías el Lunes 23 de Enero de 2017
A pesar de nuestra dedicación en que información sea lo más correcta y actualizada posible, no nos hacemos responsables de las erratas que esta pueda contener, por lo que es obligación del participante su verificación con el organizador antes de reservar su estancia de hotel, viaje o realizar cualquier otra gestión.