Calendario Travesías

Travesías a nado en España, Portugal, Andorra y Gibraltar

Pyrenees Ice Swimming Festival (2017)

Lugar Puigcerdà, Girona, Cataluña
Fecha Domingo 19 de Marzo de 2017 a las 10:00h
Distancias 200 m - 450 m - 50 m
Salida Lago de Puigcerdà
Organizada por Nedant a Itaca
Web de Inscripción Click aqui para abrir en ventana nueva
Medio Mar

Facebook

Twitter

Google+

Chatea con el organizador

Protegido por reCAPTCHA invisible de Google®
Tu comentario se revisará antes de ser publicado
març 18, 2017 @ 3:00 pm - març 19, 2017 @ 2:00 pm
photo-103135887

PUIGCERDÀ: UN ESPAI PER A LA PRÀCTICA DE LA NATACIÓ EN FRED

Puigcerdà té tradició en esports d’hivern. La Vila és lloc de confluència de les estacions d’esquí que estan prop del seu terme municipal. Indrets en els quals es practiquen l’esquí en totes les seves modalitats. Puigcerdà és conegut, també, pel seu equip de hoquei sobre gel i per esportistes que han destacat, de forma individual, en la pràctica dels esports de muntanya o dels esports d’hivern. El municipi aspira a convertir-se en un espai de referència obligada de la natació en fred arreu d’Europa i del Món, tot i no ser pròpiament un esport d’hivern, atès que un esdeveniment d’aquestes característiques és rar que se celebri en una latitud tant al sud del continent europeu, i en un país mediterrani. La Vila sempre lligada amb l’aigua, pel seu estany artificial, es converteix en un lloc ideal per a poder practicar la natació en fred amb unes condicions de seguretat excepcionals (per la proximitat del nou hospital transfronterer), amb unes garanties de qualitat en relació als establiments hotelers i, finalment, en un entorn natural i paisatgístic immillorable.

NATACIÓ EN AIGÜES GÈLIDES

Som apassionats de la natació. Volem promocionar-la en tots els seus sentits. També en espais pocs comuns on nedar. En el nostre cas, en territoris d’aigües gèlides. Som una associació que treballa altruísticament per poder dur a terme experiències de natació en els nostres territoris més pròxims i també, al mateix temps, participar en altres indrets del món en proves de natació en gel o fred i a una certa alçada.

Així, estem en contacte i col·laborem amb altres nedadors, d’aquí i d’arreu, que opinen com nosaltres: promocionar la natació en aigua freda per millorar les condicions físiques i psicològiques dels esportistes, les seves relacions humanes i socials i per donar a conèixer, mitjançant les nostres accions esportives, certes malalties minoritàries per potenciar la seva investigació i estudi (RabdomiosarcomaCoroideremia, etc). Totes les travessies les organitzem amb unes garanties mínimes de risc sobre la salut dels nedadors/es,  i cada experiència en fred significa un nou repte de superació personal i en grup. Aquesta passió ens ha impulsat a organitzar, per segona vegada, el Pyrenees Ice Swimming Festival.

Tenim una certa experiència en travessies en fred. Hem organitzat dues travessies en fred en aquest mateix entorn. La primera, el 6 de desembre de 2015 (1a Travessia del Glaç); la segona, el 12 i 13 de març de 2016 (Pyrenees Ice Swimming Festival). Donada la bona acollida, i l’impacte mediàtic i social d’aquestes dues experiències, i donada la demanda internacional de fer una travessia d’aquestes característiques al sud d’Europa, hem pensat organitzar, novament, el Pyrenees Ice Swimming Festival, amb l’objectiu d’encabir-la dins dels dos circuits ((International Winter Simming Association (IWSA) i International Ice Swimming Association (IISA)), amb diferents proves de natació en el llac gelat de Puigcerdà, a 1.200 metres d’alçada. Les condicions de temperatura de l’aigua estaran entre 0 i 5 graus.

Així doncs, el Pyrenees Ice Swimming Festival tindrà lloc el proper 18 i 19 de març de 2017 . Vine a la cerca de noves sensacions de natació extrema en fred i a descobrir els paisatges naturals i magnífics dels Pirineus!

NORMATIVA I CONDICIONS DE PARTICIPACIÓ

Podran participar totes aquelles persones majors de 18 anys que ho desitgin. Els/les participants que compleixin les condicions de participació i que estiguin federats (nacional o autònomica del país del participant) tindran prioritat. Tots els/les nedadors/es realitzaran totes les proves sota la normativa de la International Winter Simming Association (IWSA) i de la International Ice Swimming Association (IISA).

Per motius de seguretat aquesta travessia estarà controlada per les entitats organitzadores i només podran participar en la mateixa aquelles persones que s’hagin inscrit prèviament mitjançant la web de la travessia.

L’organització analitzarà l’historial esportiu de cada persona. Serà l’organització qui permetrà o no la realització de la prova d’aquests/es participants.

La participació estarà limitada a 50 participants.

Per poder participar, és obligatori que els/les participants coneguin i acceptin expressament els termes dels document “declaració del nedador/a”, que estarà a disponible en el moment de la inscripció en la web de l’empresa que gestiona les inscripcions. Per poder participar, és obligatori que el participant coneguin i acceptin expressament tots els seus termes. L’organització pot demanar el DNI o similar per comprovar la identitat i l’edat del participant.

Contacte d’emergència. És responsabilitat de cada competidor per assegurar-se que les seves dades de contacte d’emergència siguin correctes i actualitzades al formulari del google (click aquí).

L’organització es reserva el dret de rebutjar qualsevol inscripció que no accepti els termes i condicions que quedin exposats en el present reglament. En cas de dubte, o de situacions que no apareixen exposades de manera explícita en aquest reglament, es quedarà a disposició del que disposi l’organització.

MODALITAT DE LA TRAVESSIA, CIRCUIT, HORARIS I DISTÀNCIA

La prova és considerada com dura i extrema, al ser el mes de març, segons la temperatura de l’aigua (0-5ºC), i l’estat de la superfície. Nedar i competir en aigua amb una temperatura de 5°C és un exercici molt perillós. El cos està exposat a estrès físic i mental greu. Els competidors han d’estar familiaritzats amb els possibles riscos de l’aigua en temperatura molt freda .

Les distàncies a recórrer seran les proves IWSA de 25m, 50m, 100m, 200m, 450m i 4x50m relleus en un circuit senyalitzat a l’Estany de Puigcerdà. Donades les condicions extremes, el/la nedador/a ha de ser conscient de quines són les proves que realment pot realitzar. Únicament, en aquest formulari del google (click aquí), s’anotarà a aquelles distàncies que sigui capaç de realitzar (sense neoprè, banyador estàndard amb un casquet, sense escarpins, ni guants, ni casquetde neoprè).

Important: únicament poden realitzar la milla IISA, els/les nedadors/es que hagin acreditat a l’organització que han nedat aquesta prova en una altre ocasió. També únicament podran nedar aquesta prova aquells nedadors/es que van fer 1km a la primera edició.

Per poder nedar la prova de 450m, prèviament, els/les nedadors/es han d’haver nedat les proves anteriors.

Les persones que vulguin participar en la modalitat de relleu hauran d’indicar el nom de l’equip (en aquest formulari del google, click aquí).

L’estil permès oficialment és el crol. L’organització es reserva el dret de permetre al/a la nedador/a de nedar en braça (però només en casos especials i sota prèvia aplicació).

La modalitat de la prova serà individual. La competició se celebrarà en sèries de 4/6 persones. Està prohibit que els/les nedadors es capbussin i facin viratges.

Serà obligatori l’ús de la boia de seguretat –desades pels organitzadors, les ulleres de natació, així com el casquet de silicona o de làtex. Solament es podrà nedar amb els banyadors que s’espefiquen a la normativa IWSA.

De forma excepcional, donada la temperatura del l’aigua, en funció del currículum del nedador/a, algun/a participant podrà realitzar aquesta travessia amb neoprè. A més a més, si algun/a participant considera l’ús del escarpins i de guants per a nedar li seran acceptats. Les persones que nedin amb neoprè no podran homologar les proves sota la normativa IWSA.

En funció de l’estat en superfície del llac s’habilitarà una estructura construïda adhoc o unes boies per a poder realitzar les proves, tal i com s’estableix en la normativa IWSA.

Programa del festival (provisional):

Dissabte 18 de març (15h-19h):

 • 15h. 25 metres lliures
 • 16h. 50 metres lliures
 • 17h. 1 milla lliure (1609,3 metres lliures) (prova IISA -únicament per a nedadors/es acreditats/des).
 • 18h. 100 metres lliures.
 • 22h. Sopar del Pyrenees Ice Swimming Festival (preu: encara per concretar): Restaurant Tapanyam.

Diumenge 19 de març (10h-13h):

 • 10h. 200 metres lliures.
 • 11h. 450 metres lliures.
 • 12h. 4 x 50 metres relleus lliures.
 • 13h. Lliurament de premis.

El servei mèdic i l’organització tenen l’autoritat per a retirar de la travessia:

 • A aquell/a nedador/a que manifesti un mal estat físic evident.
 • A aquell/a nedador/a que presenti símptomes d’hipotèrmia.
 • Al nedador/a que no realitzi el recorregut complert.
 • Al nedador/a que no porti la identificació de manera visible, que la manipuli o que porti publicitat aliena a la prova.
 • Al nedador/a que manifesti un comportament antiesportiu o que reiteri les seves protestes cap a l’organització.
 • Tot nedador/a que incompleixi l’allò disposat en el present reglament.

En cas de que les condicions meteorològiques siguin molt adverses per a la realització de la prova i/o posin en perill el benestar dels nedadors/es, l’organització podrà decidir cancel·lar la prova. No hi ha dret a reemborsament.

SERVEIS DE LA TRAVESSIA

La travessia estarà degudament autoritzada i estarà vigilada per serveis de protecció i salvament contractades, servei mèdic, ambulància i el control tècnic del personal de l’organització.

Els/les nedadors/es estan coberts per una pòlissa d’assegurances de responsabilitat civil i d’una assegurança d’accidents, atenent al contingut del Decret 56/2003, 20 de febrer Decret 56/2003, de 20 de febrer, per qual es regulen les activitats fisicoesportives en el medi natural (DOCG núm. 3838, de 07.03.2003).

L’organització i els seus col·laboradors no seran responsables de qualsevol lesió o patiment per imprudència, negligència o falta de forma física del nedador/a.

L’avituallament estarà situat a la zona de sortida/arribada de la prova.

En aquesta part els/les nedadors/es disposaran de la protecció de zones calentes amb estufes.

RECOLLIDA DE DORSALS i BRIEFING

Els lliurament de dorsals i la bossa de regal de l’organització es lliurarà el primer dia de la prova, 18 de març de 2017.

L’horari serà de 13h a 15h de la tarda.

El brífing de la travessia s’explicarà via on-line.

PREMIS

Els premis es lliuraran el dia 19 de març de 2106, en funció de les categories establertes segons la normativa de la WISA.

Aquesta prova està organitzada amb finalitats solidàries. Un cop assumit el cost de la despesa, generada per l’esdeveniment, es destinarà, si hi ha sobrant econòmic, a finalitats per potenciar la investigació en malalties minoritàries.

DOCUMENT DECLARACIÓ DEL NEDADOR/A

Com a participant inscrit al PYRENEES ICE SWIMMING FESTIVAL he llegit i accepto el reglament de la cursa i la següent declaració:

 • Que el sol fet d’inscripció a qualsevol prova implica que he llegit i accepto el reglament, que es troba a la pàgina web de l’esdeveniment.
 • Que declaro estar en bona forma física, haver-me entrenat suficientment per acabar les proves i haver comprovat el meu estat de salut per un mitjà autoritzat. Que estic físicament preparat per a la competició, tinc bona salut general, sense patir cap malaltia, defecte físic o lesió que pugui empitjorar per la meva participació a la prova. Si durant la cursa, patís algun tipus de lesió o qualsevol altre circumstancia que pogués perjudicar greument la meva salut, ho posaré en coneixement de l’organització lo abans possible.
 • Que sóc conscient de que la participació a qualsevol prova pot comportar un risc afegit per als participants. Per això, assisteixo de pròpia voluntat e iniciativa assumint íntegrament els riscos i conseqüències derivades de la meva participació.
 • Que sóc responsable de ser autosuficient per tota la durada de les proves i que disposo dels coneixements teòrics i pràctics necessaris per poder participar-hi, i del material esportiu adequat.
 • Que em comprometo a complir les normes i protocols de seguretat establerts per l’organització, així com a mantenir un comportament responsable que no augmenti els riscos per a la meva integritat física o psíquica. Seguiré les instruccions i acataré les decisions que prenguin els responsables de la organització (jutges, serveis mèdics i organitzadors) en temes de seguretat.
 • Autoritzo als serveis mèdics de la prova, a que em practiquin qualsevol cura o prova diagnòstica que pugues necessitar estant o no en condicions de sol∙licitar-la. Em comprometo a abandonar la prova si ells ho estimen necessari per la meva salut.
 • Autoritzo als organitzadors de l’esdeveniment a l’enregistrament total o parcial de la meva participació en el mateix, mitjançant fotografies, pel∙lícules, televisió, ràdio, vídeo i qualsevol altre mitjà conegut o per conèixer i cedeixo tots els drets relatius a la seva explotació comercial i publicitària que considerin oportú exercitar, sense que tingui dret a rebre cap compensació econòmica.
 • Accepto que l’organització és reserva el dret de variar total o parcialment el format de les proves, inclosa la suspensió en cas de força major d’acord amb el criteri de l’organització.
 • El participant, pel sol fet de participar en qualsevol prova, accepta aquest reglament. La seva interpretació i tot allò que no quedi expressament regulat, serà decidit per la Comissió Organitzadora.
 • Participo voluntàriament i sota la meva pròpia responsabilitat a la prova. Per això, eximeixo de qualsevol responsabilitat a la organització, col∙laboradors, patrocinadors i qualsevol altre participant, per qualsevol mal físic o material.
 • He estat informat de que les dades personals que he facilitat per a la inscripció seran incorporades en un fitxer propietat de la Nedant a Itaca Swim Association amb la finalitat de cursar la sol∙licitud d’inscripció, enviar publicitat dels esdeveniments, les activitats i/o productes. Les dades de les inscripcions seran cedides a CronoSports ALBECAM empresa propietària del web de l’esdeveniment amb la finalitat de gestionar les inscripcions, el que inclou la publicació dels noms i cognoms dels inscrits i la classificació final després de l’esdeveniment. Consento expressament en aquests tractaments.

Puc exercir els meus drets d’accés, rectificació, cancel∙lació i oposició al tractament de les meves dades, contactant mitjançant un correu a contacta@cerdanyanedant2017.como bé enviant un correu ordinari a IPI: Nedant a Itaca Swimming Association Avd. dels Pirineus, 23 3-2 17520 Puigcerdà.

COM FER LES INSCRIPCIONS TRAVESSIA

Terminis d’inscripció: les inscripcions s’obriran el 31 de gener de 2017 i es tancaran el dijous dia 10 de març de 2016 a les 24h.

 

PUIGCERDÀ: UN ESPACIO PARA LA PRÁCTICA DE LA NATACIÓN EN FRÍO

Puigcerdà tiene tradición en deportes de invierno. La vila es lugar de confluencia de las estaciones de esquí que están cerca de su término municipal. Lugares en los que se practican el esquí en todas sus modalidades. Puigcerdà es conocido también por su equipo de hockey sobre hielo y por deportistas que han destacado, de forma individual, en la práctica de los deportes de montaña o los deportes de invierno. El municipio aspira a convertirse en un espacio de referencia obligada de la natación en frío en toda Europa y del Mundo, a pesar de no ser propiamente un deporte de invierno, dado que un evento de estas características es raro que se celebre en una latitud tanto al sur del continente europeo, y en un país mediterráneo. El municipio siempre ligado con el agua, por su lago artificial, se convierte en un lugar ideal para practicar la natación en frío con unas condiciones de seguridad excepcionales (por la proximidad del hospital transfronterizo), con unas garantías de calidad en relación a los establecimientos hoteleros y, finalmente, en un entorno natural y paisajístico inmejorable.

NATACIÓN EN AGUAS GÉLIDAS

Somos apasionados de la natación. Queremos promocionarla en todos sus sentidos. También en espacios pocos comunes donde nadar. En nuestro caso, en territorios de aguas gélidas. Somos una asociación que trabaja altruistamente para poder llevar a cabo experiencias de natación en nuestros territorios más cercanos y también, al mismo tiempo, participar en otros lugares del mundo en pruebas de natación en hielo o frío y a una cierta altura.

Estamos en contacto y colaboramos con nadadores/as de otros territorios que estan en consonancia con nuestros objectivos: promocionar la natación en aguas gélidas para mejorar las condiciones físicas y psicológicas de los deportistas, sus relaciones humanas y sociales y para poner de manifiesto y visualizar, mediante diferentes acciones deportivas, ciertas enfermedades minoritarias para potenciar su investigación y estudio: RabdomiosarcomaCoroideremia, etc. Todas las travesías están organizadas organizado con las máximas garantías de seguridad y de salud hacia los/las nadadores/as, y cada experiencia en frio significa un nuevo reto de superación personal y del grupo. Esta pasión nos ha impulsado a organizar, por segunda vez, el Pyrenees Ice Swimming Festival.

Tenemos una cierta experiencia en organizar travesías de aguas gélidas ya que hemos realizado dos eventos deportivos de estas características en este mismo entorno. El primero, el pasado 6 de diciembre de 2015 (1ª Travesía del Hielo en Puigcerdà). El segundo, el 12 y 13 de marzo de 2016 (Pyrenees Ice Swimming Festival). Por la acogida de ambos eventos, por el impacto mediático y social, y por la demanda internacional de hacer una travesía de estas características en el sur de Europa, hemos covenido que se celebre esta segunda edición en el circuito de la IWSA (International Winter Swimmimg Association) y en el de la IISA (International Ice Swimming Association), realizando diferentes pruebas de natación en el lago (helado) de Puigcerdà, a 1.200 metros de altura. Las condiciones de la temperatura del agua seran entre 0 y 5 grados.

Este Pyrenees Ice Swimming Festival tendrá lugar el próximo 18 y 19 de marzo de 2017. Ven a la búsqueda de nuevas sensaciones de la natación gélida y a descubrir los paisajes naturales y magníficos de los Pirineos!

NORMATIVA Y CONDICIONES DE PARTICIPACIÓN

Podrán participar todas aquellas personas mayores de 18 años que lo deseen. Los/las participantes que cumplan las condiciones de participación y que estén federados tendrán prioridad. Todos los/las nadadores/as realizarán todas las pruebas bajo la normativa de la International Winter Swimming Association (IWSA) y de la International Ice Swimming Association (IISA).

Por motivos de seguridad esta travesía estará controlada por las entidades organizadoras y sólo podrán participar en la misma aquellas personas que se hayan inscrito previamente mediante la web de la travesía.

La organización analizará el historial deportivo de cada persona. Será la organización quien permitirá o no la realización de la prueba de estos/as participantes.

La participación estará limitada a 50 participantes.

Para poder participar, es obligatorio que los/las participantes conozcan y acepten expresamente los términos de los documento “declaración del nadador/a”, que estará a disponible en el momento de la inscripción en la web de la empresa que gestiona las inscripciones. Para poder participar, es obligatorio que el/la participante conozcan y acepten expresamente todos sus términos. La organización puede pedir el DNI o similar para comprobar la identidad y la edad del participante.

Contacto de Emergencia. Es responsabilidad de cada participante asegurar que sus contactos de emergencia están detallados y actualizados en el formulario del google (click aquí).

La organización se reserva el derecho de rechazar cualquier inscripción que no acepte los términos y condiciones que queden expuestos en el presente reglamento. En caso de duda, o de situaciones que no aparecen expuestas de forma explícita en este reglamento, se quedará a disposición de lo que disponga la organización.

MODALIDAD DE LA TRAVESÍA, CIRCUITO, HORARIOS Y DISTANCIA

La prueba es considerada como dura y extrema, al ser el mes de marzo, según la temperatura del agua (0-5°C), y el estado de la superficie. La natación y las carreras de natación en agua con una temperatura de 5°C es un ejercicio muy peligroso. El cuerpo está expuesto a estrés físico y mental grave. Los competidores deben estar familiarizados con los riesgos posibles de piscina de agua fría.

Las distancias a recorrer serán las pruebas IWSA de 25m, 50m, 100m, 200m, 450m y 4×50 relevos en un circuito señalizado en el lago de Puigcerdà. Dadas las condiciones extremas, el/la nadador/a debe ser consciente de cuáles son las pruebas que realmente puede realizar. Únicamente, en este formulario del google (click aquí), se anotará a aquellas distancias que sea capaz de realizar (sin neopreno, bañador estándard, sin escarpines, ni guantes, ni gorro de neopreno).

Importante: únicamente pueden realizar la IISA, los/las nedadores/as que hayan acreditado a la organización que han nadado esta prueba en otra ocasión. También únicamente podran nadar esta prueba aquellos nadadores/as que hicieron 1km en la primera edición. 

Para poder nadar la prueba de 450m, previamente, los/las nadadores/as deben haber nadado las pruebas anteriores.

Las personas que quieran participar en la modalidad de relevo deberán indicar el nombre del equipo (en este formulario del google, click aquí).

El estilo permitido oficialmente es el crol. La organización se reserva el derecho de permitir al/a la nadador/a de nadar en braza (pero sólo en casos especiales y bajo previa aplicación).

La modalidad de la prueba será individual. La competición se celebrará en series de 4/6 personas. Está prohibido que los/las nadadores se zambullan y hagan virajes.

Material obligatorio. Será obligatorio el uso de la boya de seguridad –previstas por la organización, las gafas de natación, así como el gorro de nadar de silicona o de làtex. Sólo se podrán nadar con los bañadores que se especifican en la normativa IWSA.

De forma excepcional, dada la temperatura del agua, en función del currículum del nadador/a, algún/a participante podrá realizar esta travesía con neopreno. Además, si algún/a participante considera el uso del escarpines y guantes para nadar le serán aceptados. Las personas que naden con neopreno no podrán homologar las pruebas bajo la normativa IWSA.

En función del estado en superficie del lago se habilitará una estructura construida adhoc o unas boyas para poder realizar las pruebas, tal como se establece la normativa IWSA.

Programa del festival (provisional):

Sábado 18 de marzo (15h-19h):

 • 15h. 20 metros libres.
 • 16h. 50 metros libres.
 • 17h. 1 milla libre (1.609,3 metros libres) (prueba IISA -únicamente para nadadores/as acreditados/as).
 • 18h. 100 metros libres.
 • 22h. Cena del  Pyrenees Ice Swimming Festival: Restaurant Tapanyam.

Domingo 19 de marzo (10h-13h):

 • 10h. 200 metros libres.
 • 11h. 450 metros libres
 • 12h. 4 x 50 metros relevos libres.
 • 13h. Entrega de premios.

El servicio médico y la organización tienen la autoridad para retirar de la prueba:

 • A aquel/lla nadador/a que ponga de manifiesto un mal estado físico evidente.
 • A aquel/lla nadador/a que presente síntomas de hipotermia.
 • Al nadador/a que no realice el recorrido establecido.
 • Al nadador/a que no lleve la identificación de manera visible, que manipule o que lleve publicidad ajena a la prueba.
 • Al nadador/a que manifieste un comportamiento antideportivo o que reitere sus protestas hacía la organización.
 • Todo nadador/a que incumpla lo dispuesto en el presente reglamento.

En caso de que las condiciones meteorológicas sean muy adversas para la realización de la prueba y/o pongan en peligro el bienestar de los/las nadadores/as, la organización podrá decidir cancelar la prueba. Sin derecho a reembolso.

SERVICIOS DE LA TRAVESÍA

La travesía estará debidamente autorizada y estará vigilada por los servicios de protección y de salvamento contratados, servicio médico, ambulancia y el control técnico del personal de la organización.

Los/las nadadores/as están cubiertos por una póliza de seguros de responsabilidad civil y de un seguro de accidentes, atendiendo al contenido del Decret 56/2003, de 20 de febrer, por el que se regulan las actividades físico-deportivas en el medio natural (DOCG núm. 3838, de 03.07.2003).

La organización y sus colaboradores no serán responsables de cualquier lesión o sufrimiento por imprudencia, negligencia o falta de forma física del nadador/a.

El avituallamiento estará situado en la zona de salida/llegada de la prueba.

En esta parte los/las nadadores/as dispondrán de la protección de zonas calientes con estufas.

RECOGIDA DE DORSALES Y BRIEFING

La entrega de dorsales y la bolsa de regalo de la organización se entregara el primer día de la prueba, 18 de marzo de 2016.

El horario será de 13h a 15h de la tarde.

El bríefing de la travesía se explicará vía on-line.

PREMIOS

Los premios se entregarán el día 19 de marzo de 2106 a las 13h en función de las categorías establecidas según la normativa de la IWSA.

Esta prueba está organizada con fines solidarios. Una vez asumido el coste del gasto, generada por el evento, se destinará, si hay sobrante económico, a fines para potenciar la investigación en enfermedades minoritarias.

DOCUMENTO DECLARACIÓN DEL NADADOR/A

Como participante inscrito en PYRENEES ICE SWIMMING FESTIVAL he leído y acepto el reglamento de la carrera y la siguiente declaración:

 • Que el solo hecho de inscripción a cualquier prueba implica que he leído y acepto el reglamento, que se encuentra en la página web del evento.
 • Que declaro estar en buena forma física, haberme entrenado suficientemente para terminar las pruebas y haber comprobado mi estado de salud por un medio autorizado. Que estoy físicamente preparado para la competición, tengo buena salud general, sin padecer enfermedad, defecto físico o lesión que pueda empeorar por mi participación en la prueba. Si durante la carrera, sufre algún tipo de lesión o cualquier otra circunstancia que pudiera perjudicar gravemente mi salud, lo pondré en conocimiento de la organización lo antes posible.
 • Que soy consciente de que la participación en cualquier prueba puede conllevar un riesgo añadido para los participantes. Por ello, asisto de propia voluntad y iniciativa asumiendo íntegramente los riesgos y consecuencias derivadas de mi participación.
 • Que soy responsable de ser autosuficiente para toda la duración de las pruebas y que dispongo de los conocimientos teóricos y prácticos necesarios para poder participar, y del material deportivo adecuado.
 • Que me comprometo a cumplir las normas y protocolos de seguridad establecidos por la organización, así como a mantener un comportamiento responsable que no aumente los riesgos para mi integridad física o psíquica. Seguiré las instrucciones y acataré las decisiones que tomen los responsables de la organización (jueces, servicios médicos y organizadores) en temas de seguridad.
 • Autorizo ​​a los servicios médicos de la prueba, a que me practiquen cualquier cura o prueba diagnóstica que puede necesitar estando o no en condiciones de solicitarse y me comprometo a abandonar la prueba si ellos lo estiman necesario para mi salud.
 • Autorizo ​​a los organizadores del evento a la grabación total o parcial de mi participación en el mismo, mediante fotografías, por ∙ películas, televisión, radio, vídeo y cualquier otro medio conocido o por conocer y cedo todos los derechos relativos a su explotación comercial y publicitaria que consideren oportuno ejercitar, sin que tenga derecho a recibir ninguna compensación económica.
 • Acepto que la organización se reserva el derecho de variar total o parcialmente el formato de las pruebas, incluida la suspensión en caso de fuerza mayor de acuerdo con el criterio de la organización.
 • El participante, por el solo hecho de participar en cualquier prueba, acepta este reglamento. Su interpretación y todo aquello que no quede expresamente regulado, será decidido por la Comisión Organizadora.
 • Participo voluntariamente y bajo mi propia responsabilidad en la prueba. Por ello, eximo de cualquier responsabilidad en la organización, colaboradores, patrocinadores y cualquier otro participante, por cualquier daño físico o material.
 • He sido informado de que los datos personales que he facilitado para la inscripción serán incorporados en un fichero propiedad de la Nedant a Itaca Swim Association con la finalidad de cursar solo solicitud de inscripción, enviar publicidad de los eventos, las actividades y / o productos. Los datos de las inscripciones serán cedidos a CronoSports ALBECAM empresa propietaria de la web del evento con la finalidad de gestionar las inscripciones, lo que incluye la publicación de los nombres y apellidos de los inscritos y la clasificación después del evento. Consiento expresamente en estos tratamientos.

Puedo ejercer mis derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición al tratamiento de mis datos, contactando mediante un correo a contacta@cerdanyanedant2017.com o bien enviando un correo ordinario a IPI: Nedant a Itaca Swimming Association Avd. dels Pirineus, 23 3-2 17520 Puigcerdà.

COMO HACER LAS INSCRIPCIONES DE LA TRAVESÍA

Período de inscripción: las inscripciones se abrirán el 31 de enero de 2017 y se cerraran el 10 de marzo de 2017 a las 24h.

Organitzadors/Organisateurs/Organizers/Organizadores:

image-16

Amb el suport de/Avec le soutien de/With the support of/Con el soporte de:

ajuntament de puigcerda         image-13

 

Col·laboradors/Collaborateurs/Collaborators/Colaboradores:            

Logo_aqualoveimage-5   image-7

LOGO IRIS JPG-2    hoteldellago

image-1   marcmones01

Agregada por: Equipo de Calendario Travesías el Lunes 7 de Noviembre de 2016
A pesar de nuestra dedicación en que información sea lo más correcta y actualizada posible, no nos hacemos responsables de las erratas que esta pueda contener, por lo que es obligación del participante su verificación con el organizador antes de reservar su estancia de hotel, viaje o realizar cualquier otra gestión.