Calendario Travesías

Travesías a nado en España, Portugal, Andorra y Gibraltar

7ª Neda el Món Sa Dragonera

Lugar Andratx, Illes Balears, Islas Baleares
Fecha Sábado 17 de Junio de 2017 a las 07:00h
Distancia 9,5 km
Salida Port de Sa Dragonera
Organizada por Neda el Mon
Web del Evento Click aqui para abrir en ventana nueva
Medio Mar

Facebook

Twitter

Google+

Chatea con el organizador

Protegido por reCAPTCHA invisible de Google®
Tu comentario se revisará antes de ser publicado

Donar la volta nedant a una illa: un repte espectacular. Des de la cara més propera a la costa mallorquina, lluminosa i plena de vida, fins a la cara més fosca que ens trobem al vorejar el Cap de Llebeig, on notem tota la força del Mediterrani. Un llarg i fosc recorregut amb penya-segats de vertigen i fondària impressionant, on l’alè dels caiaquistes i dels espectadors ens fan veure la llum. Acabem vorejant el Cap de Tramuntana, on tornem a veure un fons molt proper que ens permet arribar al Port de Sa Dragonera, punt des d’on s’inicia aquest repte de 9500 metres.

Des del 2017 aquesta travessia es fa per grups de nivell. El cost de la inscripció és de 225€, i podràs formalitzar-la al grup que porti la velocitat a la que tu nedes normalment a mar obert: 2'8km/h, 3km/h, 3'2km/h o 3'4km/h.

Recorreguts

Recorregut 9.500 m

Vídeo Neda el Món Sailfish Sa Dragonera 2014

 

Planing d'entrenaments

Si t'inscrius a preu reduït abans del 15 de febrer de 2017, podràs gaudir a més des de ja i gratuïtament del planing d'entrenaments que Neda el Món organitza pels nedaddictes que estan preparant l'Estret de Gibraltar. Aquests entrenaments són tant online com presencials, amb 1 entrenament test a les Piscines Bernat Picornell el 18 de març de 2017 (per configurar els grups de nivell) i 4 entrenaments durant aquest any a mar obert.

Funcionament de la prova

 • El punt de trobada serà a la Platja de St. Elm.
 • Es disposarà de 6 grups de 6 nedadors. Cada nedador es pot inscriure individualment. Els grups s'assignaran posteriorment d'acord als Km/h indicats en la inscripció.
 • Tots els grups sortiran a la mateixa hora des del Port de Sa Dragonera.
 • Cada grup de 6 nedadors disposarà d'una embarcació motora o un caiac que els hi farà el seguiment durant la prova.
 • Cada nedador haurà de respectar la velocitat del grup al qual s'ha inscrit a la prova.
 • No hi ha un temps límit establert per la prova, l'únic requeriment és seguir el ritme del grup. En el moment de fer la inscripció pots triar la teva velocitat a un ritme mig: 2,8km/h, 3km/h, 3,2km/h o 3,4km/h.
 • L'avituallament serà responsabilitat del nedador i serà entregat cada 45 minuts per un tècnic de Neda el Món que estarà a la embarcació del seu grup.
 • Es disposarà d'una embarcació que coordinarà el repte i d'una altra medicalitzada no assignada a cap grup i que atendrà a qualsevol nedador que així ho requereixi.
 • Es disposarà d'un servei de guardarroba proporcionat i coordinat per Neda el Món.
 • Es contractarà una assegurança de Responsabilitat Civil i una altra d'accidents per a cada un dels participants i voluntaris.
 • Es proporcionarà un gorro de bany conmemoratiu de la prova i que el nedador haurà de portar obligatòriament durant el repte.
 • Per només 20€ els adults i 10€ els infants (menys de 12 anys) podreu gaudir de la 6a volta nedant Sa Dragonera des d'un vaixell que proporciona la organització i que donarà la volta també a l'espectacular illa mallorquina. El vaixell sortirà des de la platja de Sant Elm i faran el seguiment dels nedadors una vegada ja hagin sortit tots els nedadors de Sa Dragonera. El vaixell tornarà al port de Sa Dragonera abans que arribi el primer nedador per que tots pogueu veure l'arribada de la totalitat de nedadors. Podeu reservar el ticket aquí.

Condicionants Meterològics

En cas que el dia 17 de juny no es pugui fer la prova, tenim reservada la data del 18 de juny per reprogramar la travessia. Per tant, aquells nedadors que s'inscriguin a la prova, han de ser conscients que la prova es podria realitzar qualsevol d'aquests dies i que, evidentment, han de bloquejar la seva agenda personal aquests 2 dies del mes de juny.

Boia de Seguretat

Per tal de proporcionar una major seguretat al nedador durant la prova, en aquesta prova és obligatòria l'utilització d'una boia de seguretat tipus ISHOF Neda el Món. Aquesta boia aconsegueix que el nedador sigui més visible, al temps que proporciona un punt de recolzament en cas de lesió o fatiga, sense afectar l'eficiència a l'hora de nedar. L'organització proporcinarà de forma gratuita una boia per aquells/es nedadors/es que no en disposin. Teniu informació detallada de la boia aquí.

Agregada por: Equipo de Calendario Travesías el Miércoles 11 de Enero de 2017
A pesar de nuestra dedicación en que información sea lo más correcta y actualizada posible, no nos hacemos responsables de las erratas que esta pueda contener, por lo que es obligación del participante su verificación con el organizador antes de reservar su estancia de hotel, viaje o realizar cualquier otra gestión.